I MINAH PINK
Siapa BETUL ? Siapa SALAH ?
Friday, 28 June 2013 | 05:28 | 0 comments
Assalamualaikum . Eh hii :) Agak lama jugak en fiey tak Update Blog ni . Busy laa wakk ;) Hee . Esok jangan lupa aw JDT vs KELANTAN . Korang fans mane ? Hew hew ;P
K k , fiey bukan nak story pasal bola tapi pasal masalah fiey skrg . Fiey tak tahu laa ape masalah perempuan ni . Fiey dengar dari Bestie fiey yang perempuan tu cakap
"FH tergila gila dekat aku"
"FH tu suka dekat aku"
"FH tu salah pilih ,and aku pun salah pilih"
Faham tak maksud nye dekat situ ? Btwy FH tu nama bf fiey :') hmm , bila fiey tanya dia , dia tak nak ngaku and dia cakap dia tak tahu pun pasal tu . Habis tu , takkan laa , budak-2 tu nak tipu ? Budak-2 sendiri yang dengar perempuan tu cerita macam tu dekat deorang . 
Argh ! Fiey tension sangat ! Fiey sedih laa kalau membe sendiri nak porak perandakan relay member sendiri . Btwy , now fiey tak tahu nak percayakan siapa :'( Fiey buntu gilaaa . Fiey nak settel kan hal ni tadi masa rehat  , tapi bf fiey tak nak sebab dia sebok nak layan perut dia tadi -..-
Fiey ni kalau dah marah tahap gaban , memang kelakuan fiey di luar kawalan ! Jangan sampai fiey lempang sorang-2 ! Ni melibatkan relay fiey ! Ingat fiey ni buat relay dengan PATONG mey ?!Ni melibatkan 2PERASAAN MANUSIA laa ! Tolong laa jangan ganggu relay fiey ! Fiey tak ganggu langsung relay kau !
Sorry to say laa beb , selagi hal ni tak settel . Aku takkan tegur kau . Lantak ah kau nak cakap aku ni kawan tak guna . Aku pun ade perasaan ! 
siang malam fiey doa agar hati fiey selalu berpihak kepada yang betul :'( Ya Allah , kau permudahkan laa urusan ku . Kau tabahkan laa hati ku Ya Allah :'(

Older Post
De Princess

ᵔᴥᵔ Assalamualaikum!Selamat datang .
ᵔᴥᵔ Nur Afiqah
ᵔᴥᵔSweet Seventeen
ᵔᴥᵔ SPM Candicate 2013
ᵔᴥᵔIn a Relationship
ᵔᴥᵔCrazy Woman with Colour PINK

Clik Here Baby

♥Follow♥OR♥Dashboard♥

In Progress

Sweet Talk
Left your Footstep here
No Harsh Words
Any Comment? Comment here
Left your LINK too