I MINAH PINK
Blog Dha Baru lha :) !
Sunday, 4 March 2012 | 07:21 | 0 comments

Hii , Peaceee ^^v .
okayy guys ! ny Blog aku yg baruu :))
alasan aku buat Blog baru sbb , aku pening gune Blogskin -,-'

Fine ! mule-2 memang best gune Blogskin tuu .
but bile dha lame-2 . ny makannye
bosan + saket hati + penat :3
Heeeee~

so ,sbb tu aku buat Blog baru ,
bile kite gune Blogskin , kite takkan puas hati ,
sbb Skin tu tak same dengan citerase kitee :>
tu bg aku lha , but aku taktahu lha if korang puas hati :> Heee .

tpi , hati ny berat sangat nk tinggal kan Blog lame tu ,
sbb dha 40 Follower's babe :'<
korang ingat senang kea nk dpt bnyk tuu ?
susa babe :'<

ape-2 pon , ny lha ujian nyee .
Hope , aku dpt Follower's mcm dulu :')) .
and Hope sangat korang Enjoyed Blog baru ny .

Kbhaai :'))

| Newer Post
De Princess

ᵔᴥᵔ Assalamualaikum!Selamat datang .
ᵔᴥᵔ Nur Afiqah
ᵔᴥᵔSweet Seventeen
ᵔᴥᵔ SPM Candicate 2013
ᵔᴥᵔIn a Relationship
ᵔᴥᵔCrazy Woman with Colour PINK

Clik Here Baby

♥Follow♥OR♥Dashboard♥

In Progress

Sweet Talk
Left your Footstep here
No Harsh Words
Any Comment? Comment here
Left your LINK too