I MINAH PINK
Impian untuk Blog .
Monday, 26 March 2012 | 05:26 | 0 comments
Hiiii . Peaceee ^^v .
Halooooo haloooo !
ape khabar semua ? sehat ? :)

Kdone , memang dha lame giler babeng tak Update Status dekat Blog :D .
bukan hape . busy memanjang babe .
dengan kawad nye , dengan latihan rumah sukan , dengan latihan permainan .
Pegrh ! memang busy --' 
penat bolee ? Hehe :P

Soo , malam nie nak story pasal ape ek ? hew hew ;)
K , sebenar nye , Fiey dalam proses nak MengEdit Blog yang baru nie . *even tak beberape baru sangat . Haha !
tapi , tu lha , kepale hotak nie dha Blank --' !
bile bace tutorial pun , maen hentam jea buat , last-2 habuk pun takdaa --' Haha .
kadang kadang tu maen hentam , jadi pulak . Rezeki kate kan . Haha .

but sekrang memang tengah Frust , sebab Blog yang di impikan tak menjadi-2 .
ape ape pun , fiey tengah berusaha lebih keras untuk mencapai Impian fiey tuu :))

Heeee . Kbhaaaiiii ;))

#BAK KATE PEPATAH , USAHA TANGGA KEJAYAAN ! HAHA :)

Older Post | Newer Post
De Princess

ᵔᴥᵔ Assalamualaikum!Selamat datang .
ᵔᴥᵔ Nur Afiqah
ᵔᴥᵔSweet Seventeen
ᵔᴥᵔ SPM Candicate 2013
ᵔᴥᵔIn a Relationship
ᵔᴥᵔCrazy Woman with Colour PINK

Clik Here Baby

♥Follow♥OR♥Dashboard♥

In Progress

Sweet Talk
Left your Footstep here
No Harsh Words
Any Comment? Comment here
Left your LINK too