I MINAH PINK
Kawad Kadet Polis .
Sunday, 8 April 2012 | 09:05 | 0 comments

Hiiiii ^^v .
How are you guys ?? Hope korang sihat sihat dekat sane tuuu :'D .
K , now tengah busy , busy sesangat sangat nyeee --'
busy dengan Kawad :'/

semalam 7/4/2012 ,
ade lawan kawad Kor Kadet . dekat sch Tun Aminah .
memang banyak persaingan dekat sane dhoo .
but , semangat tu takpernah runtuh dekat hati kiteorang sepasukan . Haha :'D *acecececeh xD

btwy ,kawad tahun ni better than tahun lepas .
bukan nak cakap yang tahun lepas tak better , tahu lepas okay jugak , cume maybe ramai budak baru termasuk Aku yang masih takfaham Erti kawad macam mane :'D 
tahun nie , Alhamdullillah .
ape yang Kakak-2 tahun lepas ajar ,menjadi satu Ilmu untuk aku Berkawad tahun nie .
Thank so much dekat kakak-2 tahun lepas yang didik aku dari pade aku Bute Kawad sampai lha aku dha bole Kawad :'))

taklame lagi dha lawan lagi ,
for peringkat Daerah .
Huuuuuuuuuh ! debar yang haritu punye lawan pun belum habes nie dha nak lawan lagi ,bertambah debaran nye :'D Haha .
but seriously , tahun nie kawad rase macam cepatt sangat --'
nak Practis pun taksempat . --'
tapi ape-2 pun kiteroang sepasukan tetap buat yang terbaek . ;')

K , hari nie enrty memang pasal kawad jea kan ? Haha .
K , Bhaaii :'D
# WISH GOOD LUCK FOR YOU GUSY ! DOIT ALL THE BEST ! SMKTU2 CAN DOIT ! :'))

Older Post | Newer Post
De Princess

ᵔᴥᵔ Assalamualaikum!Selamat datang .
ᵔᴥᵔ Nur Afiqah
ᵔᴥᵔSweet Seventeen
ᵔᴥᵔ SPM Candicate 2013
ᵔᴥᵔIn a Relationship
ᵔᴥᵔCrazy Woman with Colour PINK

Clik Here Baby

♥Follow♥OR♥Dashboard♥

In Progress

Sweet Talk
Left your Footstep here
No Harsh Words
Any Comment? Comment here
Left your LINK too