I MINAH PINK
May Comming :')
Monday, 30 April 2012 | 21:07 | 0 comments



Hiiii ^^v . Peaceee Yoooo !
Hohohooo ! Happy May Day guysss :')) .

Sooo , Sekarang dah Bulan May(5) . korang ade Plan ape ape tak untuk Bulan nie ? :'D
Bulan nie adelah Bulan Mid Year Exame --' .
Serius ! Belum ready lagi nak Exame , kepale otak nie tak Prepare ape ape lagi --' huh !

Ape yang bole Fiey katekan . Good Luck too You Alls for Mid Year Exame nantii :'))
and , Nie Bulan baru kan ? so mane perangai yang bulan bulan lepas yang tak elok ue , same same lha kitee buang . and amek perangai yang lebih baik :')
Bende dah lepas just leave it . takpaya nak ungkit ungkit lagi bende yang dah lepas , tak baek kan :')

Happy Public Holiday guys :'))

# HUIHUI ! CUTI , CUTI JUGAK , HOMEWORK JANGAN LUPE BUAT . NANTI TAK MEMASAL NAME PENUH DEKAT DISIPLIN :'D HEHEEE . KBHAAIII .

Older Post | Newer Post
De Princess

ᵔᴥᵔ Assalamualaikum!Selamat datang .
ᵔᴥᵔ Nur Afiqah
ᵔᴥᵔSweet Seventeen
ᵔᴥᵔ SPM Candicate 2013
ᵔᴥᵔIn a Relationship
ᵔᴥᵔCrazy Woman with Colour PINK

Clik Here Baby

♥Follow♥OR♥Dashboard♥

In Progress

Sweet Talk
Left your Footstep here
No Harsh Words
Any Comment? Comment here
Left your LINK too