I MINAH PINK
Penat --'
Tuesday, 10 April 2012 | 06:30 | 0 comments


Hiii ^^v . Peacee .
Hamboiiiiiiiiiiiiiii ! best nye Beruang tu tidur kan ? Haha :D
cute giler ! eeeehhheeem ! time tidur jea cute , cube time dea mengamuk ? semua lari lintang pukang . kan ? Haha . termasuk lha yang bercakap nie . Haha :'D .
*udah-2 lha tu ketawe :D

K , sebenar nye bukan lha nak story pasal Beruang yang tengah sedap tidur tu :D
sebenar nye aku nie yang nak tidur maca beruang tu . Haha ! *k, ayat patelll ! --'

Huuuuuuuu ! penat giler kawad petang tadi . penat sangat .
oden nie sampai nak pengsan tau . tapi takde sape yang tahu pun . malas nak menyusah kan orang :')) .
ape-2 pun semua berjalan dengan lancar .
even tak berape Perfect kawad tadi tu , but its okay , mungkin bukan rezeki untuk sch aku tahun nie but mane lha tahu next year kan ? :'>

K , malas nak bebel panjang-2 .
oden dha penat , mate pun dha ngntuk ,
so ape lagi ? Jom kiteeee tidur ! Haha !
*nak tidur macam Beruang tu lha . cute sikit . Haha .
K , Bhaaaii :))

# KALAH SEKARANG TAK BERMAKNA KALAH SELAME LAMENYE . GET UP GUYS ! YOU ALLS CAN DOIT THE BEST ! :'))

Older Post | Newer Post
De Princess

ᵔᴥᵔ Assalamualaikum!Selamat datang .
ᵔᴥᵔ Nur Afiqah
ᵔᴥᵔSweet Seventeen
ᵔᴥᵔ SPM Candicate 2013
ᵔᴥᵔIn a Relationship
ᵔᴥᵔCrazy Woman with Colour PINK

Clik Here Baby

♥Follow♥OR♥Dashboard♥

In Progress

Sweet Talk
Left your Footstep here
No Harsh Words
Any Comment? Comment here
Left your LINK too