I MINAH PINK
About Cbox / Shoutbox
Sunday, 20 May 2012 | 00:38 | 0 comments


Hiii . Peacee Yoo ^^v .
How are You todaayy guys ?
Hope , you all Finee :'D *Ayat bedal bedal :'D Hahaa !

K , chop chop chop !
kenape dengan orang dekat atas tuh ? kenape dia buat muke pelik ek ?
Haaaaa . nie yang  fiey nak bagitahu korang semuaa .

Okay , fiey akan memang selalu akan pergi dekat Blog blog yang dah datang Blog fiey .
Dekat Cbox ue mesti korang ade tulis 
"Singgah lah ke Blog saya"
"Please visit my Blog if you dont mind"
"Please visit my Blog back"
Lebih kurang macam tuh lah ayat yang tercatat di Cbox fiey .

Persoalan nye dekat sini , kadang kadang bile fiey datang Blog blog yang dah datang Blog fiey nie ,
Fiey nak lah tinggal kan jejak fiey , nak bagitahu yang fiey dah visit korang balik ,
tapi ade sesetengah Blog takde letak Cbox / Shoutbox 

Fiey bukan ape , fiey cume taknak nanti korang ingat yang fiey nie visit back blog korang .
So , sesiape yang dekat Blog dia takde Cbox / Shoutbox ue , 
fiey nak bagi tahu yang fiey dah visit Blog korang k ?
Thank sbb visit blog fiey :')

#Psstt . Stement nie bukan marah sesiape tau . Cume bagi tahu jee . Peacee ^^v

Older Post | Newer Post
De Princess

ᵔᴥᵔ Assalamualaikum!Selamat datang .
ᵔᴥᵔ Nur Afiqah
ᵔᴥᵔSweet Seventeen
ᵔᴥᵔ SPM Candicate 2013
ᵔᴥᵔIn a Relationship
ᵔᴥᵔCrazy Woman with Colour PINK

Clik Here Baby

♥Follow♥OR♥Dashboard♥

In Progress

Sweet Talk
Left your Footstep here
No Harsh Words
Any Comment? Comment here
Left your LINK too