I MINAH PINK
Happy Holiday ( 2012) :')
Friday, 25 May 2012 | 02:38 | 2 comments


Haloo haloooo ! Hii guys ^^v .
How are you todaaay ?Fine right ?
Hahaa .semestinye you all Fine kan , sebab esok dah mule cuti :'D
Fiey pun tompang gembire ,nie rase macam nak lompat dekat atas katil tinggi tinggi :'D Hahaa . *teruk ? ade aku kesa ? Hahaa . Kgurau :'D

Alhamdullilah , exame dah abes and semua berjalan dengan lancar :')
Wuuuu , hepi sangat sangat sebab esok dah start cuti .
2minggu bebbbb . Lame tuuh :'D *budak agak jakon :'D
So , ape plan korang cuti 2minggu nie ? mesti pergi bercuti kan kan kan ?
Share lah sikit , Fiey nak tahu jugaak :'P *budak busybody :'D

Untunglah yang dapat pergi jalan jalan ue , fiey nie tak tent lagi pergi manee .
Huuuu , sediiiihhh niee :'(
Si superboy fiey pulak sebok nak tolong cikguu untuk budak Kriket , Tuh baru pasal tolong cikgu , nie belum lagi pasal dia nak pergi memancing dengan Father dia tuh :'(
Hurm , busy sungguh awak sekarang ek biee ? :'(
btwy , ist okay . mungkin mase tuh dia release tension dia melayan Supergirl diaa yang macam Mak Joyah niee :'D Hahaaa .

So korang tuh , take care k .
jage diri korang baik baik :')
jangan terlalu Happy ,sampai tak terfikir Keselamatan korang .
No no no no no ! Taknak macam gitu okay ? :)
Keselamatan tetap diutama kan .
Bukan orang yang nak bina bangunan jea kene Safety First .
korang pun kene Safety First jugak k :')
Tuh jea Fiey nak pesan . Kbhaai :')



#LASTLY ,HAPPY HOLIDAAAAAYYY GUSY :'D

Older Post | Newer Post
De Princess

ᵔᴥᵔ Assalamualaikum!Selamat datang .
ᵔᴥᵔ Nur Afiqah
ᵔᴥᵔSweet Seventeen
ᵔᴥᵔ SPM Candicate 2013
ᵔᴥᵔIn a Relationship
ᵔᴥᵔCrazy Woman with Colour PINK

Clik Here Baby

♥Follow♥OR♥Dashboard♥

In Progress

Sweet Talk
Left your Footstep here
No Harsh Words
Any Comment? Comment here
Left your LINK too