I MINAH PINK
Broke Internet :'/
Friday, 11 May 2012 | 00:44 | 0 comments

Hiii . Peaceee ^^v 
Huihui ~ ape khabar semuaa ? :'))
Hopee sihat semuaaa nyeee :'))

Memang dah lame sangat tak update Blog sebab internet punye pasal lah . Grrr--'
Hujan lebat dengan guruh berdentam-dentum . huuuh ! Takott girl girl :'D Haha !
Sebab tu lha internet rosak --' , tapi kadang kadang time cuace panas terik pun internet bole putus .
nak tahu kerje siape ? kerje si Burung Gagak --'
Errr ! Tensionn tauuu , dekat burung gagak ue ><'
dah lah suke curik hanger baju , huh ! rase nak tembak je dengan senapang gajah :'D
Takde internet rase hidup nie Kosong jee :'D Hahaaa .

Selamat malam tadi akak fiey betul kan wifi , kalau tak , hurm 
Sunyi lagi lah fiey petang niee . Hahaaa :'D

Rinduuu sangat dekat Muke Bukuu , dah berape hari tak bukak , Hehee .
btwy , fiey online pun bukan buat hapee ,
cume bukak Game ,Fiey main Game Cafe Life .
Korang ade maen tak ? cer komen , nak tahu jugak siape yang main :'))

Lagi pun minggu nie minggu Exame .
Nie fiey tengah midyear exame , masing maisng tengah kejar nak score midyear punye exame .
sebab , nanti ibubape datang sekolaahh woooooo tengaok result :'/
Goyangggg nieeeee :'D Hahaa .
Klha , ade mase fiey story dekat sini k . 
Bhaiiii :')
# HII STALKER'S , SORYY KALAU FIEY JARANG UPDATE BLOG , ADE MASE FIEY UPATE K , NIE TENGAH BUSY PASAL MIDYEAR EXAME , BTWY WHO COME HERE , I WANT TO SAY , TAHNKYOU SO MUCH :') I WILL VISIT YOU BACK :')

Older Post | Newer Post
De Princess

ᵔᴥᵔ Assalamualaikum!Selamat datang .
ᵔᴥᵔ Nur Afiqah
ᵔᴥᵔSweet Seventeen
ᵔᴥᵔ SPM Candicate 2013
ᵔᴥᵔIn a Relationship
ᵔᴥᵔCrazy Woman with Colour PINK

Clik Here Baby

♥Follow♥OR♥Dashboard♥

In Progress

Sweet Talk
Left your Footstep here
No Harsh Words
Any Comment? Comment here
Left your LINK too