I MINAH PINK
LINK JAHAT !
Thursday, 7 June 2012 | 20:28 | 2 comments


Hiiii Bloger ^^v .
Okay . Fiey bukan nak cerite pasal Cartoon Naruto dekat atas tuh :'D
fiey bukan minat mane pun --' Heheee .
K chop ! kenape dengan Narotu tuh ? dia tengok ape sampai terkejut beruk macam tuh ? o.O 
Ish ish ish ! :'D

Hari nie fiey nak bagi tahu pasal LINK JAHAT .
nak tahu tak ape LINK JAHAT ? .
Mey fiey bagi tahu . LINK JAHAT nie , biasenye korang akan terkene dengan Member or siape siape lah yang nak kene kan korang .
Deorang akan bagi satu LINK . and then bile korang Klik LINK tuh muncul gambar yang Seram or Mengejut kan.
 
K fine , sesetengah manusia , bagi deorang bende tuh Funny , fiey pun ade aggap macam tuh jugak ,
tapi dalam mase yang same , cube korang  fikir ? kalau budak tuh tetibe kene sakit jantung ?
korang nak tanggung ? kalau Koma ,maybe okay lagi kot , habes kalau yang terus Meninggal ? tak kan korang nak ganti nyawa dia ?

Soo , fikir lah sebelum nak buat sesuatu .
memang best LINK JAHAT tuh , tapi dalam mase yang same membahaye kan .
Fiey dah kene 2 kali . Nak jatuh jantung fiey nie tahu tak :'3 
Beeeennnnnccccciiiiiii :'3 !

Guys , Renung renung kan lah k ? :')
Bhaaiii .

# PSSTTT ! SIAPE PERNAH KENE LINK JAHAT TUH ? CER KOMEN SIKIT . FIEY NAK TAHU JUGAK :'D

Older Post | Newer Post
De Princess

ᵔᴥᵔ Assalamualaikum!Selamat datang .
ᵔᴥᵔ Nur Afiqah
ᵔᴥᵔSweet Seventeen
ᵔᴥᵔ SPM Candicate 2013
ᵔᴥᵔIn a Relationship
ᵔᴥᵔCrazy Woman with Colour PINK

Clik Here Baby

♥Follow♥OR♥Dashboard♥

In Progress

Sweet Talk
Left your Footstep here
No Harsh Words
Any Comment? Comment here
Left your LINK too