I MINAH PINK
New Post for July .
Sunday, 1 July 2012 | 07:38 | 0 comments

Assamualaikum . Peaceee ^^v
Hii Stalker's . Huhh ! Fiey penat gile bulan lepas -.-'
tapi , fiey tak terlambat lagi nak ucapkan .
Happy New Month :')

Okay , ade Budak Comel nie dia ngadu dekat Twitter fiey suruh Update Post dekat Blog .
Diaa lha Budak yang paling rajin bace Story Mory dekat Blog fiey nie :')
Btwy , Thanks k sayang 'Firza Natasha' <3

Fiey busy sangat bulan lepas , sebab sebok dengan acare sukan balapan yang ke-11 dekat sch fiey .
And then fiey ade amek bahagian dalam acare sukan tuh ,
Lumbe lari 200m ,4x100m ,4x200m and Lompat Jauh .
Banyak kan ? K memang banyak -.-' huuuuuuu .

Tak semua acare fiey menang . 
fiey menang dalam acare 4x100m and 4x200 je . Tuh pun dapat tempat ke-3 .
Ape-2 pun fiey bersyukur :')

So , bulan nie , fokus balik dekat Pelajaran .
Serius ! banyak pelajaran yang dah fiey ketinggalan :'3
nie fiey nak kejar balik pelajaran yang dah merajuk dengan fiey ue sebab fiey abaikan diaa .
Wuuuu , come to mama back pleaseee :'/ Hahaaa .

Hmm, nie je fiey nak stroy  , next time fiey story lagi k ?
fiey nak story something . nak tahu ? Tunggu okay :')
Kbye .

# BACK TO STUDY :'/

Older Post | Newer Post
De Princess

ᵔᴥᵔ Assalamualaikum!Selamat datang .
ᵔᴥᵔ Nur Afiqah
ᵔᴥᵔSweet Seventeen
ᵔᴥᵔ SPM Candicate 2013
ᵔᴥᵔIn a Relationship
ᵔᴥᵔCrazy Woman with Colour PINK

Clik Here Baby

♥Follow♥OR♥Dashboard♥

In Progress

Sweet Talk
Left your Footstep here
No Harsh Words
Any Comment? Comment here
Left your LINK too