I MINAH PINK
Penantian dengan penuh kesabaran .
Tuesday, 7 August 2012 | 07:45 | 2 comments


Assalamualaikum . Hii Peeps ^^V

I'm in Sadlife now :'( . Okay , Boyfien fiey sakit , Dia ngadu dekat fiey dia sakit kepale , badan dia gatal-gatal ,badan dia panas , Sayuuu sangat Hati fiey dengar semua tuh </3 Kesian sangat dekat awak :'( . Fiey nak sangat tolong awak , tapi dengan keadaan fiey yang busy nie , fiey takdapat nak tolong awak , ape yang fiey dapat tolong hanye Doa dari hati fiey :'(

Next Week dah exame , dia takdapat datang sch sebab keadaan dia tak mengizinkan :'( . Hope awak dapat belajar dekat rumah ea ? Fiey nak tengok keputusan awak cemerlang :') . Serius , fiey takdapat nak study , hati fiey tak tenang selagi awak dalam kesakitan macam nie . Fiey cube kuatkan hati .

Awak , fiey Rinduu sangat gelak ketawe awak , fiey rinduu senyuman awak , fiey rindu nak dengar awak nyanyikan lagu sambil petik gitar dekat depan fiey , fiey rinduu gurau sende awak , Mak fiey pun tanye , kenape awak dah lame takdatang rumah :'( . Awak , fiey rinduu awak sangat sangat ! Bile fiey dapat semua tu lagi ? :'( Fiey rinduu setiap langkah kite . Kalau awak nak tahu , fiey type cerite nie di temani air mate :'( .

Awak , awak please makan ubat okay . Fiey nak tengok awak sihat macam dulu . Fiey dekat sini selalu Doa kan untuk awak supaye awak cepat sembuh :'( . Fiey tahu awak kuat , awak kene Tabah and Sabar ea sayang ? Fiey selalu di sisi awak :') Even awak jauh , tapi Hati fiey selalu dekat dengan awak . Fiey akan tunggu awak sihat macam dulu dengan penuh kesabaran dan diriingi dengan Doa :')

"Ya Allah , Kau sembuhkanlah penyakit dia . Kau kautkanlah hati dia untuk menempuhi segale Ujian Mu Ya Allah . Ku mohon kepada Mu "
# FIEY SAYANG AWAK SANGAT SANGAT ! FIEY TAKSABAR NAK TENGOK AWAK SIHAT MACAM DULU . SESIAPE YANG BACE ENTRY NIE , AMINKAN DOA FIEY TADI DENGAN SEIKHLAS HATI :') FIEY HARGAI . SALAM .

Older Post | Newer Post
De Princess

ᵔᴥᵔ Assalamualaikum!Selamat datang .
ᵔᴥᵔ Nur Afiqah
ᵔᴥᵔSweet Seventeen
ᵔᴥᵔ SPM Candicate 2013
ᵔᴥᵔIn a Relationship
ᵔᴥᵔCrazy Woman with Colour PINK

Clik Here Baby

♥Follow♥OR♥Dashboard♥

In Progress

Sweet Talk
Left your Footstep here
No Harsh Words
Any Comment? Comment here
Left your LINK too