I MINAH PINK
Hadiah Dari Akak - She from Melaka :)
Thursday, 6 December 2012 | 01:42 | 0 comments
Assalamualaikum . Hii Bloggiee :') Aummmm Gambar ape tuuuu ? o.O hamboiii besarnye mata diaa :'P heheee ! Semalam fiey ada Tweet yang akak fiey baru balik dari Melaka right ? And fiey jugak ada Tweet yang dia beli hadia untuk fiey an an an ? Hehee . Fiey ingat nak post gambar dekat Twitter . Tapiiiiii ............... fiey malas . Ghaghagha :P .

Haaaa , if nak tahu *if tak nak tahu boleh blaa . hahaaa . sory kasar :) joke je >< Terpulang , siapa nak tahu baca , taknak tahu takpayah baca :') Sopaaannkan ayat kite ? Hehee . Yang warna Merah Jambu tu , warna kegilaan fiey , tu adalah tudung . Lawaaa sangat >< And yang Warna Biru tu , semua tahu ape bende tu kan ? Yes ! Betul , itu adalah Pendrive :')

Fiey terharu giler bila dia bagi barang-barang tu :'> *kesat air mata* Yang fiey paling tak sangka , Fiey dapat Pendrive free macam tu je . 4GB beb . Fiey memang nak beli satu , tapi waa tak ada duit . Heee . Ya Allah , fiey bersyukur gile dapat Pendrive Free cam tu je . K fiey dah , jangan over sangat :P Hahaa .

Nak tahu siapa akak fiey yang BAIK HATI giler nie ? Boleh add dia dekat Acc Facebook . Nie nama dia Nur Ashikin Sulaiman Shikin . Haa , tu Acc facebook dia :') 
TO MY LOVELY SISTER . THANKS SO MUCH BAGI HADIAH DEKAT FIEY . SAYANG AWAK MAMPAT-MAMPAT TAUU :'* HEEEE.

Older Post | Newer Post
De Princess

ᵔᴥᵔ Assalamualaikum!Selamat datang .
ᵔᴥᵔ Nur Afiqah
ᵔᴥᵔSweet Seventeen
ᵔᴥᵔ SPM Candicate 2013
ᵔᴥᵔIn a Relationship
ᵔᴥᵔCrazy Woman with Colour PINK

Clik Here Baby

♥Follow♥OR♥Dashboard♥

In Progress

Sweet Talk
Left your Footstep here
No Harsh Words
Any Comment? Comment here
Left your LINK too