I MINAH PINK
You melamar i ? :O
Saturday, 15 December 2012 | 01:20 | 0 comments

Assalamualaikum . Hi Blogieee :') . Firtsly , fiey nak ucap syukur alhamdulillah ke hadrat ilahi sebab fiey satu Family selamat Pergi dan Pulang :') Dalam 2 hari fiey takde dekat rumah . Sebab pergi Seremban amek abang fiey yang dah abes belajar and then balik kampung . 1 hari dekat kampung tepuuu gile :'3 Tak tahu nak buat hape . Apa yang fiey buat makan , tidur , golek-golek and texting dengan BF . Tu jeh kerja fiey :'D

Hmmm , 2 hari fiey takde dekat JB , BF fiey text asyik suruh balik je . Rinduu katanye :'P Heheee . Fiey pun rinduu awak jugak sayang :'* Seboleh-boleh dia tak bagi fiey pergi , tapi ayah fiey suruh fiey pergi , nak tak nak , fiey kene ikut jugak :'> . Sebelum fiey bertolak ke Seremban , BF fiey datang rumah , kiteorang jumpe untuk lepaskan rindu even sekejap :') Heeeeee .

Malam tadi fiey merajuk dengan BF fiey , ada masalah tertentu . Fiey nangis je sepanjang malam tu . Nangis punya nangis tak sedar fiey tertidur . BF fiey ada send 2text . Ada satu text nie , dia melamar fiey . Alelelele >.< Meltinggg gile baca ayat-2 dia tu tauu :D . Heheee . Pagi-2 fiey bangun , baca text tu , terus segar mata fiey and then asyik tersenyum jeh >.< Heheee :'P

Ehh awakk ! Awak pandai buat hati kite cair . Jahatnye awaaakkk >.< Heheeee :'P Hmm, harap malam nie kite dapat jumpe , fiey rinduu awak sangat-2 :'( . Missshhyouuuu :'* aummmuuaaahhh :'P gedikknyeee ! hahaa weyk ! :P

Older Post | Newer Post
De Princess

ᵔᴥᵔ Assalamualaikum!Selamat datang .
ᵔᴥᵔ Nur Afiqah
ᵔᴥᵔSweet Seventeen
ᵔᴥᵔ SPM Candicate 2013
ᵔᴥᵔIn a Relationship
ᵔᴥᵔCrazy Woman with Colour PINK

Clik Here Baby

♥Follow♥OR♥Dashboard♥

In Progress

Sweet Talk
Left your Footstep here
No Harsh Words
Any Comment? Comment here
Left your LINK too