I MINAH PINK
100like di Page !
Friday, 18 January 2013 | 19:12 | 0 comments


Assalamualaikum . Selamat Pagi dan Salam Satu Malaysia :') . Okay , stroy fiey hari ni adalah untuk mengucapkan ribuan terima kasih kepada semuaa . Eh ? Tetibe je kan ? Nak tahu terima kasih untuk apa ? Okay , mey baca sini . Bismillahhirahmanirahhim .......................

 Pada tahun lepas , fie ada creat satu Page . And firstly nama Page tu fie buat sebab fie suka Warna Pink . Sejak akak fie belajar buat kek and then ramai kawan dia order kek dekat dia . Sumpah fie cakap ! Semua kek yang dia buat , lawa sangat >< rase kek tu ? takpayah cakap laa wey , lagi sedap daripada yang dekat kedai . hew hew :P Btwy sejak tu , hati fie minat teramat sangat untuk buat kek / cupcake .

Di sebabkan dah terminat sangat , fie cabar diri fie untuk buat Satu kek ! Fie memang buat , fie buat sempena hari jadi kawan fiey . Nama kek tu , kek Domo Kun . Alhamdulillah , membe cakap Lawa and sedap kek tu . Start dari situ , ada dalam bebrapa orang lagi order kek dekat fie . Mulelah timbul niat di hati untuk bukak satu kedai kek :') So , fie pun ubah laa nama Page fie yang pasal Warna Pink tu , ke Sweet Cake's . Tu laa page fie sekarang and sekarang jugak page tu dah mencecah 100 Like's ! (bukti ada pada gambar di atas sekali !)Ya Allah ! Fie happy sangat-2 >< bukan batak LIKE tapi fie rasa minat fie disokong oleh mereka yang LIKE page tu :) 

Okay fie tahu , mesti ada di kalangan U ALLS yang cakap "baru 100like nak kecoh , orang yang berjuta like , tak kecoh pun" k , fie tahu , tapi fie tunggu 100likes nie dari tahun lepas . Mulut manusiakan ? Mana boleh di tutup :) Terpulang laa U ALLS tu nak cakap ape :) Ape-2 pun  dekat sini fie nak ucapkan ribuan terima kasih kepada Semua yang sudi LIKE page Sweet Cake's . Fie harap , fie akan dapat lebih sokongan dari korang semua :') Thanks againnnn :*

Older Post | Newer Post
De Princess

ᵔᴥᵔ Assalamualaikum!Selamat datang .
ᵔᴥᵔ Nur Afiqah
ᵔᴥᵔSweet Seventeen
ᵔᴥᵔ SPM Candicate 2013
ᵔᴥᵔIn a Relationship
ᵔᴥᵔCrazy Woman with Colour PINK

Clik Here Baby

♥Follow♥OR♥Dashboard♥

In Progress

Sweet Talk
Left your Footstep here
No Harsh Words
Any Comment? Comment here
Left your LINK too