I MINAH PINK
1year 9month with HIM ♥
Tuesday, 15 January 2013 | 01:36 | 0 comments
Assalamualaikum . Hi pepps :) Okay , today fiey tak nak cerita panjang sangat , sebab fiey tengah dalam keadaan tak berapa sihat :') .  Jatuh tarikh 14/1/2013 , fiey jatuh sakit , fiey kene sakit perut yang teramat sakit . Sampai fiey sendiri tak sedar yang tarikh tu menunjukkan relay fiey dengan SI DIA dah genap 1year 9months . Ya Allah , fiey bersyukur sangat-2 sebab relay fiey kekal sehingga ke harini :) 

Pagi 14/1/2014 . Fiey tak dapat hadir ke sekolah , jadi tengah tergolek-golek atas katil , fiey bukak laa tweet . Fiey tengaok Bestie Chubby fiey Wish Annyversary fiey . Ya Allah fiey terharu and terkejut sangat , dia boleh ingat , fiey tak teringat pun :'3 Maklum laa , fiey tengah sakit jadi kepala otak ni ingat nak sembuh je :'/ Nieee tweet diaa . 
|
|
V
Btwy , thanks a lot sayang for the wish :')

Tak lama je fiey repla tweet Bestie Chubby fiey tu , fiey Tweet laa Wish untuk relay fiey :')
Tak sangka pulak ada hambar Allah yang comel-comel belaka ni replay tweet fiey and wish untuk relay fiey :') Fiey ada bukti tauu ! Nakk tengok :')
Sumpah ! Fiey terharu sangat ! Thanks a lot guys :'* Fiey hargai sangat-sangat :')

To BF : Happy Annyversary 1year 9months , fiey harap , relay kite akan berpanjangan sehingga ke akhir hayat kite :') Thanks sebab tahan dengan perangai GF awak yang budak kecik nie :'P hehee . always i love you sayang :'*

#EHEM ! ALANG-ALANG DAH BACE , JOM LAA MAIN FOLLOW MOLLOW BUDAK COMEL NIE :) BYEEE :')

Older Post | Newer Post
De Princess

ᵔᴥᵔ Assalamualaikum!Selamat datang .
ᵔᴥᵔ Nur Afiqah
ᵔᴥᵔSweet Seventeen
ᵔᴥᵔ SPM Candicate 2013
ᵔᴥᵔIn a Relationship
ᵔᴥᵔCrazy Woman with Colour PINK

Clik Here Baby

♥Follow♥OR♥Dashboard♥

In Progress

Sweet Talk
Left your Footstep here
No Harsh Words
Any Comment? Comment here
Left your LINK too