I MINAH PINK
Important Day .
Thursday, 25 April 2013 | 23:50 | 0 comments
Assalamualaikum . hiii :) Eh eh , Pinky much kan gambar tu ? Heheee . Btwy itulah hari paling fiey enjoy sekali sepanjang hidup fiey :) Heheee :* Hari Sabtu pada 20/4/2013 Boyfriend tersayang fiey menyambut hari kelahirannya yang ke 17tahun . Eeeeeee , dah tuaaa dahhh dia >< Hek hek . Ni dah 26/4/2013 , Huh ! Cerita dah lapuk baru nak story dekat Blog kan ? Eh suka laa :P Hahaa

Masa tu fiey and Ejul pergi Skudai Parade , main Bowling wooo :D Hahaa . Fiey ajak membe fiey sorang ni , Tiyra nama diaa :P Dia ikut fiey , dia kene jadi Photografer . Lagi pun , memang sesuai dia pegang Camera , kerjanya amek gambooo jee :P Heheee . 

Enjoy much masa sabtu tuu . Even just 3orang yang ada tapi fiey rasa enjoy tuu :') Tujuan pergi Skudai Parade tu ada 2 . First , nak celebrate Annyversary yang ke 2tahun since 14/4/2013 . Second , nak celebrate Birthday diaa . Fiey celebrate Annyversary lambat sebab masa Annyversary tu fiey dekat kampung so tak dapat laa nak celebrate . Cuma dapat Oncall je . Hmm :')

Hadiah yang fiey bagi dekat dia ialah JAM . *tengok dalam gambar* Hehee . Even mahal , ikhlas fiey bagi dekat diaa :') Bukan nak menunjuk tapi sekadar nak mengubat hati dia yang luka sebab Jam kesayangan dia hancur masa dia jatuh motor . Hadiah yang fiey dapat pulak , fiey dapat CERMIN MATA . Bingkai dia war PINK . SUMPAH ! LOVE IT SO MUCH ! Lawa sangat :') Thanks sayang :*
I sayang youu sangat sangat . Hope dapat celebrate macam ni lagi okay ? :')

Older Post | Newer Post
De Princess

ᵔᴥᵔ Assalamualaikum!Selamat datang .
ᵔᴥᵔ Nur Afiqah
ᵔᴥᵔSweet Seventeen
ᵔᴥᵔ SPM Candicate 2013
ᵔᴥᵔIn a Relationship
ᵔᴥᵔCrazy Woman with Colour PINK

Clik Here Baby

♥Follow♥OR♥Dashboard♥

In Progress

Sweet Talk
Left your Footstep here
No Harsh Words
Any Comment? Comment here
Left your LINK too